Een zomergroet voor alle Ad-Fontes vrienden en donateurs

Na een periode in de pastorale zorg van afwisseling in de coaching door middel van de videogesprekken via whereby, zijn we nu gekomen in de maand Juli en dat wil voor ons zeggen de vakantie periode. Voor ons een periode dat we thuis zijn, maar onze dagen anders invullen door rust, ontspanning , wandelen of fietsen en genieten van een ijsje…….

Op 27 Juli a.s. zijn we weer beschikbaar voor afspraken en gaan de gesprekken weer beginnen. Beschikbaar en gewoon? Nee dat is het zeker niet.

In de afgelopen maand moesten wij afscheid nemen van mijn broer. Die na een ziekbed van ruim drie jaar is overleden. Ja dan zien we hoe kwetsbaar en ook tijdelijk wij als mensen zijn. Ook langs deze weg willen wij zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, maar ook onze andere broers en zussen sterkte wensen met het verwerken van dit gemis.

Al met al, belangrijk om samen een periode van rust te vinden en wat hebben we ervaren hoe wij de vaste grond in voor en tegenspoed mogen kennen in Gods Liefde. Ook in de onzekerheid van deze periode waar we door het corona virus spreken over “afstand nemen”, weten wij dat door de Heilige Geest, God altijd bij ons was en is. Bij Hem mogen wij schuilen! Psalm 91: 1 Wie in de schuilplaats van de Allerhoogste is gezeten, zal overnachten in de schaduw van de Almachtige.

Akkerfonds 2020, Bemoedigd werden we toen het bericht van het Chr. Boekenhuis de Akker uit Vriezenveen kwam, dat Stichting Ad Fontes in aanmerking kwam voor een gift uit het Akkerfonds. Dit werd overhandigd op 30 Juni en onze secretaresse Ria Goosselink heeft dit met verve voor ons in ontvangst genomen.

Hierbij willen wij het Akkerfonds hartelijk danken en onze waardering en dankbaarheid is groot, ook omdat deze zegenrijke boek-cadeau winkel in Vriezenveen een belangrijke rol heeft.

Naast het Akkerfonds willen wij ook jullie allen die om ons heen staan als bidders en de trouwe giftgevers/donateurs heel, heel hartelijk dankzeggen. Het is het werk dat veelal niet gezien wordt, maar door jullie wel gedragen. Kolossenzen 1: 3-5

Wij wensen U allen een goede zomerperiode,

Gerrit en Gerrie Berkhof