Van het bestuur

Wij, als bestuur van Stichting Ad Fontes, ontvingen deze onderstaande mail. Met toestemming van de schrijfster plaatsen wij dit. Om privacy reden hebben wij de naam veranderd in xxx.

Goedemorgen bestuur. Ik ben de afgelopen maanden meerdere keren bij Gerrie Berkhof aan huis geweest en later met video bellen. Ze heeft me bijgestaan in een erg moeilijke periode van mijn leven. Met haar hulp is het mij gelukt om mijn vertrouwen volledig op de Heere God te stellen in plaats van veelal op mijzelf. Ook heb ik geleerd dat wij een liefdevolle Heer hebben die er altijd voor ons is en altijd voor ons zorgt, ook als het heel donker is. Samen met Gerrie door de bijbel wandelen is een ongekend genoegen. Ik voel me begrepen en zo geliefd! Door haar stroomt daadwerkelijk de liefde van onze Heere die ze gul uitdeelt. Een grote gave!

Ik dank Gerrie, maar ook jullie allemaal, van harte voor de mogelijkheid om mijn problemen te kunnen delen met iemand die vanuit de bijbel leeft. Wij hebben een eenmalige gift gegeven van xxx en vanaf deze maand ondersteunen mijn man en ik de stichting Ad Fontes met xx per maand.

Gods zegen gewenst met jullie fantastische werk. Hartelijke groet, xxx ——————————————————————————————————————–

Een aanvullende vraag van het bestuur. Toen ik als voorzitter deze brief kreeg, dacht ik hoe bijzonder wordt hierin Gods werk door Gerrie en Gerrit belicht. Dat stemt ons als bestuur heel dankbaar.

Maar het is en blijft lastig om in de gesprekken een financiële vergoeding te vragen. Daarom wil ik u vragen om bereid te zijn om de stichting met een kleine donatie per maand vanaf 3 of 5 euro of meer, te ondersteunen. Zodat de penningmeester Gerrit en Gerrie de gemaakte onkosten kan blijven vergoeden met indien mogelijk voor hen een vrijwilligers bijdrage. Op die manier kan dit waardevolle pastorale werk blijven doorgaan.

Een donatie kunt u overmaken op ons bankrekeningnummer: NL 55 RABO 038.13.95.790 t.n.v. Stichting Ad Fontes te Vriezenveen. De stichting is ANBI geregistreerd.

Onze dank gaat uit aan alle donateurs die ons de afgelopen tijd hebben gesteund en aan u die dit gaan doen!.

Maar ook wanneer u niet financieel kunt bijdragen, zeker zo belangrijk is uw bijdrage in gebed. Bijzondere dank daarvoor.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur Theo Prijs, voorzitter